Rattenoverlast

Rattenoverlast

Is uw straatwerk verzakt of vallen er gaten in de grond? Dan is de kans groot dat u last heeft van rioolratten. Als de riolering kapot of gebroken is dan kunnen er rioolratten ontsnappen. U merkt dit pas wanneer er gaten zichtbaar worden in uw tuin of bestrating.

Ratten kunnen leiden tot flinke overlast. De overlast van ratten brengen ook risico’s met zich mee. Ratten zorgen voor een slechte hygiëne, maar ook kunnen ze ziekten overbrengen. Als de riolering onder uw woning kapot is, bestaat de kans dat er rioolratten in uw woning of kruipruimte aanwezig zijn. Door middel van een rioolcamera-inspectie of om de riolering te nevelen is dit op te sporen. Het is wel van belang om de riolering te herstellen zodat de rioolratten er niet meer uit kunnen komen.

U kunt telefonisch contact opnemen met Hijmans Riooltechniek via het volgende telefoonnummer: 024 358 28 65 maar u kunt ook een email sturen naar info@hijmansriooltechniek.nl.

Wordt u liever teruggebeld op een tijdstip dat u uitkomt, vul dan ons bel-mij-terug formulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Geef een reactie

Scroll naar boven