Aanleggen Riolering

Hebt u een nieuw stuk riolering, erfscheidingsput of afvoer nodig? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij verbouwing of  onderhoud is regelmatig een (gedeeltelijk) nieuwe riolering nodig. Ook moet vaak een regenafvoer afgekoppeld worden. En in sommige situaties hebt u een specifieke rioolput nodig.

Het is belangrijk dat de riolering professioneel wordt aangelegd. De aansluiting op eventueel bestaande afvoeren, putten en hoofdriolering moet in orde zijn en er mogen geen fouten gemaakt worden, zoals een lekkende verbinding of rechte hoek in de afvoer. Een goed aangelegde riolering voorkomt lekkages en verstoppingen in de toekomst.

Controleput, verlengde riolering, regenafvoer …

Hijmans verzorgt aanleg van een groot of klein deel van uw riolering. Misschien gaat het om een klein stukje riool, een complete riolering, het afkoppelen van regenwater of plaatsen van een erfscheidingsput, controleput of vetafscheider. Voor al deze klussen kunt u terecht bij Hijmans Riooltechniek. Bovendien herstellen wij uw tuin of bestrating na het vervangen van de riolering, zodat u niet met de rommel blijft zitten.

Riolering aanleggen of een put plaatsen?

Heeft u een nieuwe riolering of een deel ervan nodig? Vraag een vrijblijvende offerte bij Hijmans Riooltechniek:

Bel 024 358 28 65

E-mail info@hijmansriooltechniek.nl

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het bel-mij-terugformulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Scroll naar boven