Hebt u last van optrekkend vocht in bijvoorbeeld badkamer, kelder, parkeergarage of kruipruimte, dan kan dit wijzen op lekkage en misschien ook verstopping van de riolering. Als het riool verstopt is, komt er druk op de riolering te staan waardoor lekkages eerder zichtbaar worden. Lekkage kan veel schade aanrichten, daarom is het belangrijk om snel in actie te komen!

Het is vaak moeilijk om de oorzaak en de locatie van een lekkage te vinden. Met een camera bekijken we de leiding van binnen en sporen zo het probleem op. In andere gevallen gebruiken we nevel: doordat de nevel zichtbaar via kiertjes of scheurtjes naar buiten komt, kunnen we de locatie vinden. Op deze manier proberen we te voorkomen dat we wanden of vloeren moeten openmaken.

Rioollekkage opsporen zonder sloopschade

De lekkage zelf kan al veel schade veroorzaken, maar bij het traditioneel opsporen van het lek ontstaat vaak zelfs nog meer schade. Soms moet bijvoorbeeld een muur of vloer opengebroken worden, met extra schade als gevolg, wat allemaal gerepareerd moet worden.

Met moderne techniek kunnen onze experts lekkages meestal opsporen zonder sloopwerk. Het is belangrijk om na het ontdekken van een lekkage zo snel mogelijk contact met ons te zoeken. Hoe sneller u erbij bent, hoe minder schade en hoe makkelijker de reparatie. Wij herstellen de lekkage van uw riool graag in overleg met u en zoeken een passende oplossing.

Lekkage aan het riool

Herkent u dit probleem? Wacht niet langer en neem contact op met Hijmans Riooltechniek:

Bel 024 358 28 65

E-mail info@hijmansriooltechniek.nl

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het bel-mij-terugformulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Scroll naar boven