Rioolcamera inspectie

Heeft u steeds terugkerende verstoppingen in het riool, en u weet niet hoe dat komt? Dan wordt het tijd voor een definitieve oplossing!

Door inspectie met een rioolcamera kunnen we vrijwel elk probleem opsporen. Elke riolering is anders en ook de rioolverstopping is nooit precies hetzelfde. Daarom maken wij gebruik van diverse rioolonderzoek-methodes, waaronder rioolcamera-inspectie.
Met een geavanceerde camera bekijken we de binnenkant van de riolering; op het scherm kan onze expert goed vaststellen wat de oorzaak van de verstopping was.

Een goed doorstromend riool

Het doel is dat u weer kunt vertrouwen op een goed doorstromend riool. Bij een ernstige verstopping gebruiken we een minicamera om uw riool te inspecteren. Het is belangrijk om de leiding eerst te ontstoppen, zodat we zicht hebben met de camera. Is de leiding nog te zwaar vervuild, dan zal deze eerst moeten worden gereinigd om goed beeld te krijgen. Met de camera-inspectie kijken we of er gebreken zijn en waar die zitten. Op grond van de inspectie bepalen we welke reinigingsmethode we het beste voor uw riool kunnen gebruiken. Want de verstopping moet natuurlijk structureel worden opgelost.

Wanneer is een rioolcamera-inspectie zinvol?

● Bij terugkerende verstoppingen in het riool
● Bij wortelgroei in de riolering of controleput
● Bij foute constructies in de leiding
● Om het verloop van de leiding te bepalen
● Om slechte controleputten op te sporen die de oorzaak kunnen zijn van terugkerende verstoppingen

Lekkage aan de riolering?

Herkent u dit probleem? Wacht niet langer en neem contact op met Hijmans Riooltechniek:

Bel 024 358 28 65

E-mail info@hijmansriooltechniek.nl

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het bel-mij-terugformulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Scroll naar boven