Stankdetectie

Stankoverlast uit het riool? Vaak kun je met het blote oog niet zien waar de vieze geur precies vandaan komt. Daardoor is het lastig om de oorzaak te vinden, laat staan het probleem op te lossen. Door middel van stankdetectie bent u zo snel mogelijk verlost van de stank!

Opsporing met nevelvloeistof

Met behulp van nevel achterhalen we vrij makkelijk waar het probleem zit. We vullen het rioolstelsel met een nevelvloeistof. Die nevelvloeistof wordt verhit, waardoor deze zal verdampen. De nevel zal door de kleinste kieren of scheurtjes naar buiten komen. De precieze locatie van het stankprobleem is op deze manier goed te traceren. De nevel is duidelijk te zien en het probleem kan worden verholpen.

Vieze geurtjes uit het riool komen veel voor. Vaak weten mensen niet goed waar stankoverlast vandaan komt, maar meestal zijn het scheurtjes of andere lichte schade aan de riolering. Wij lossen wekelijks stankoverlast van de riolering op.

Wilt u ook af van stank uit de riolering?

Herkent u dit probleem? Wacht niet langer en neem contact op met Hijmans Riooltechniek:

Bel 024 358 28 65

E-mail info@hijmansriooltechniek.nl

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het bel-mij-terugformulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Scroll naar boven