Over Ons

Hijmans Riooltechniek is een gerenommeerd bedrijf dat in 2008 is opgericht door de huidige eigenaar, Pieter Hijmans. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, besloot Hijmans om als ondernemer zijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels is Hijmans Riooltechniek uitgegroeid tot een bekende naam in Gelderland en omgeving. Het bedrijf heeft een team van 6 experts in dienst die over de juiste kennis en ervaring beschikken om alle rioolproblemen op te lossen.

Hijmans Riooltechniek heeft een persoonlijke aanpak en staat bekend om zijn uitstekende service. Het bedrijf denkt altijd met de klant mee en geeft duidelijke en eerlijke adviezen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat Hijmans Riooltechniek in de afgelopen jaren een grote klantengroep heeft opgebouwd. Het bedrijf is gevestigd in Malden, maar het werkgebied strekt zich uit over heel Gelderland en omgeving.

Het motto van Hijmans Riooltechniek is: “Goed doen of niet doen!”. Dit betekent dat het bedrijf altijd streeft naar de beste oplossing voor de klant en daarbij niet alleen naar de korte termijn kijkt, maar ook naar de lange termijn. Het doel is om de klant tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat het rioolprobleem niet terugkomt.

Kortom, met zijn jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak is Hijmans Riooltechniek een betrouwbare en professionele partner voor alle rioolproblemen. Of u nu een verstopt riool heeft, een nieuwe riolering wilt laten aanleggen of een rioolcamera inspectie nodig heeft, bij Hijmans Riooltechniek bent u aan het juiste adres.

Scroll naar boven