Lekkage

Lekkage

Heeft u last van optrekkend vocht, dan is de mogelijkheid dat uw riolering verstopt of lek is. Doordat uw riool verstopt is komt er druk op de riolering te staan waardoor lekkage’s eerder zichtbaar worden.

Een Lekkage opsporen is soms erg lastig. Je hebt hiervoor vaak geavanceerde lekdetectie apparatuur nodig. Daarnaast komt een lekkage altijd ongelegen en kan het veel schade aanrichten. Wij kunnen in elke ruimte een lekkage opsporen. Of dit nu in de badkamer, kelder, zwembad, vijver, parkeergarage of kruipruimte is.

De lekkage zelf kan al veel schade veroorzaken. Maar bij het opsporen van het lek kan er ook schade ontstaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een muur of vloer opengebroken moet worden. Lekkages kunnen ook opgespoord worden zonder sloopwerk, maar neem na het ondervinden van een lekkage zo snel mogelijk contact met ons op. Wij herstellen dit graag met u in overleg en zoeken een passende oplossing. U kunt telefonisch contact opnemen met Hijmans Riooltechniek via het volgende telefoonnummer: 024 358 28 65 maar u kunt ook een email sturen naar: info@hijmansriooltechniek.nl.

Wordt u liever teruggebeld op een tijdstip dat u uitkomt, vul dan ons bel-mij-terug formulier in. Wij bellen u terug op een door u gekozen moment.

Geef een reactie

Scroll naar boven